Rantzausmindevej

2020/

I dette projekt har vi arbejdet med små og præcise indgreb.

Projektet er en ombygning af en villa fra 80’erne, som oprindeligt er arkitekttegnet.

Selvom huset gennemgår en større forvandling med blandt andet nye gulve og lofter, har vi faktisk kun ændret ganske lidt i villaens oprindelige ide.

Villaen har et stort centralt ovenlys som skaber en akse hvori husets funktioner spejles. Under dette ovenlys er husets primære fællesrum placeret. Entre – køkken – spisetue.

Det nye køkken placeres i symmetriaksen. Højskabene i køkkenet integreres i væggen, så fællesrummet strammes op.

Et nyt baderum udføres i åben forbindelse med et master bedroom. En detalje der højt på ønskelisten for husets ejere. På toilettet kan man dog sidde i fred bag en dør :

Flere fotos følger.